Ugrás a tartalomhoz

 

A „Hosszú reneszánsz konyhakultúra” magyar nyelvű szakácskönyveinek bemutatása és összehasonlító elemzése
Presentation and Comparative Analysis of Cookbooks during the Long Renaissance in Hungarian Cuisine

  • Metaadatok
Tartalom: http://hdl.handle.net/2437/89181
Archívum: DEA PhD
Gyűjtemény: PhD dolgozatok
Történelmi és Néprajzi Doktori Iskola
Cím:
A „Hosszú reneszánsz konyhakultúra” magyar nyelvű szakácskönyveinek bemutatása és összehasonlító elemzése
Presentation and Comparative Analysis of Cookbooks during the Long Renaissance in Hungarian Cuisine
Létrehozó:
Füreder, Balázs Gábor
Közreműködő:
Papp, Klára
Történelem és néprajz doktori iskola
DE--TEK--Bölcsészettudományi Kar --
Füreder, Balázs Gábor
Dátum:
2009-09-17T07:56:25Z
2009-09-17T07:56:25Z
2009
2009-09-17T07:56:25Z
2009-10-09
Téma:
Magyarország története
Hungarian History
kora újkor
középkor
társadalomtörténet
Early Modern History
Medieval History
Social History
Történelemtudományok
Bölcsészettudományok
Tartalmi leírás:
Nyelv:
magyar
angol
Formátum:
198
Azonosító: