Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Betűméret: Súgó
A kenyér és a kelt tészták mai táplálkozásunkban |
Tartalom: | http://real.mtak.hu/26354/ |
---|---|
Archívum: | REAL |
Gyűjtemény: |
Status = Published
Subject = T Technology / alkalmazott, műszaki tudományok: TP Chemical technology / vegyipar, vegyészeti technológia Type = Book Section |
Cím: |
A kenyér és a kelt tészták mai táplálkozásunkban
|
Létrehozó: |
Báti, Anikó
|
Közreműködő: |
Vargyas, Gábor
|
Kiadó: |
L'Harmattan ; PTE Néprajz - Kulturális Antropológia Tanszék
|
Dátum: |
2011
|
Téma: |
TP Chemical technology / vegyipar, vegyészeti technológia
|
Nyelv: |
magyar
|
Típus: |
Book Section
NonPeerReviewed
info:eu-repo/semantics/bookPart
|
Formátum: |
text
|
Azonosító: |
Báti, Anikó (2011) A kenyér és a kelt tészták mai táplálkozásunkban. In: Párbeszéd a hagyománnyal: A néprajzi kutatás múltja és jelene. Studia Ethnologica Hungarica (13). L'Harmattan ; PTE Néprajz - Kulturális Antropológia Tanszék, Budapest, pp. 487-499. ISBN 978-963-236-469-8
|
Kapcsolat: |
MTMT:1825471
|