Ugrás a tartalomhoz

A kenyér és a kelt tészták mai táplálkozásunkban

  • Metaadatok
Tartalom: http://real.mtak.hu/26354/
Archívum: REAL
Gyűjtemény: Status = Published
Subject = T Technology / alkalmazott, műszaki tudományok: TP Chemical technology / vegyipar, vegyészeti technológia
Type = Book Section
Cím:
A kenyér és a kelt tészták mai táplálkozásunkban
Létrehozó:
Báti, Anikó
Közreműködő:
Vargyas, Gábor
Kiadó:
L'Harmattan ; PTE Néprajz - Kulturális Antropológia Tanszék
Dátum:
2011
Téma:
TP Chemical technology / vegyipar, vegyészeti technológia
Nyelv:
magyar
Típus:
Book Section
NonPeerReviewed
info:eu-repo/semantics/bookPart
Formátum:
text
Azonosító:
Báti, Anikó (2011) A kenyér és a kelt tészták mai táplálkozásunkban. In: Párbeszéd a hagyománnyal: A néprajzi kutatás múltja és jelene. Studia Ethnologica Hungarica (13). L'Harmattan ; PTE Néprajz - Kulturális Antropológia Tanszék, Budapest, pp. 487-499. ISBN 978-963-236-469-8
Kapcsolat:
MTMT:1825471