Tartalom: |
http://phd.lib.uni-corvinus.hu/864/ |
Archívum: |
Corvinus Doktori disszertációk archívum |
Gyűjtemény: |
Állapot = Nem publikált
Témakör = Kémia
Témakör = Növénytermesztés, gyümölcstermesztés, kertészet
Típus = Disszertáció
|
Cím: |
UV sugárzás hatása a termesztett csiperke- és laskagomba D-vitamin tartalmára, bioaktív anyagaira és érzékszervi jellemzőire = The effect of UV radiation on the vitamin D level, bioactive matter content and organileptic properties of cultivated button and oyster mushrooms
|
Létrehozó: |
Szabó, Anna
|
Dátum: |
2015-11-10
|
Téma: |
Növénytermesztés, gyümölcstermesztés, kertészet
Kémia
|
Típus: |
Értekezés/disszertáció
NonPeerReviewed
|
Formátum: |
application/pdf
application/pdf
application/pdf
|
Azonosító: |
Szabó, Anna (2015) UV sugárzás hatása a termesztett csiperke- és laskagomba D-vitamin tartalmára, bioaktív anyagaira és érzékszervi jellemzőire = The effect of UV radiation on the vitamin D level, bioactive matter content and organileptic properties of cultivated button and oyster mushrooms. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Kertészettudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2015042
|
Kapcsolat: |
|