Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Betűméret: Súgó
“Healthier” and “less healthy” classifications according to three nutrient profiling systems relative to nutrition and health claims on food labels |
Tartalom: | http://dx.doi.org/10.1556/066.2015.44.0028 |
---|---|
Archívum: | REAL |
Gyűjtemény: |
Status = Published
Subject = Q Science / természettudomány: QD Chemistry / kémia: QD01 Analytical chemistry / analitikai kémia Type = Article |
Cím: |
“Healthier” and “less healthy” classifications according to three nutrient profiling systems relative to nutrition and health claims on food labels
|
Létrehozó: |
Debeljak, K.
Pravst, I.
Košmelj, K.
Kač, M.
|
Dátum: |
2015
|
Téma: |
QD01 Analytical chemistry / analitikai kémia
|
Tartalmi leírás: | |
Típus: |
Article
PeerReviewed
|
Formátum: |
text
|
Azonosító: |
Debeljak, K. and Pravst, I. and Košmelj, K. and Kač, M. (2015) “Healthier” and “less healthy” classifications according to three nutrient profiling systems relative to nutrition and health claims on food labels. Acta Alimentaria, 44 (4). pp. 561-569. ISSN 0139-3006
|
Kapcsolat: |