Ugrás a tartalomhoz

A növényi eredetű élelmiszeripari nyersanyagok minőségének enzimes jellemzése = Enzymic characterisation of the quality of food industrial raw materials of plant origin

  • Metaadatok
Tartalom: http://real.mtak.hu/2652/
Archívum: REAL
Gyűjtemény: Status = Published
Subject = T Technology / alkalmazott, műszaki tudományok: TP Chemical technology / vegyipar, vegyészeti technológia
Type = Monograph
Cím:
A növényi eredetű élelmiszeripari nyersanyagok minőségének enzimes jellemzése = Enzymic characterisation of the quality of food industrial raw materials of plant origin
Létrehozó:
Kosáry, Judit
Nógrádi, Mihály
Dátum:
2010
Téma:
TP Chemical technology / vegyipar, vegyészeti technológia
Tartalmi leírás:
Típus:
Monograph
PeerReviewed
Formátum:
application/pdf
Azonosító:
Kosáry, Judit and Nógrádi, Mihály (2010) A növényi eredetű élelmiszeripari nyersanyagok minőségének enzimes jellemzése = Enzymic characterisation of the quality of food industrial raw materials of plant origin. Project Report. OTKA.
Kapcsolat: