Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Betűméret: Súgó
Selective determination of Bifidobacterium, Lactobacillus acidophilus and Lactobacillus casei from probiotic yoghurts |
Tartalom: | http://hdl.handle.net/10832/434 |
---|---|
Archívum: | HUVETA |
Gyűjtemény: |
Faculty of Veterinary Science, Szent István University
Theses Department of Food Hygiene |
Cím: |
Selective determination of Bifidobacterium, Lactobacillus acidophilus and Lactobacillus casei from probiotic yoghurts
|
Létrehozó: |
Bruknell, Linda
|
Dátum: |
2011
|
Téma: |
Baktériumok
Probiotika
Fermentáció
Élelmiszer-mikrobiológia
Erdősi Orsolya (supervisor)
Szakmár Katalin (supervisor)
Bacteria
Probiotics
Fermentation
Food microbiology
|
Tartalmi leírás: | |
Nyelv: |
angol
|
Típus: |
Thesis
|
Azonosító: |
B-9850
|