Ugrás a tartalomhoz

A near infrared spectroscopic (NIR) approach to estimate quality alterations during prolonged heating of lard

  • Metaadatok
Tartalom: http://dx.doi.org/10.1556/AAlim.2008.0023
Archívum: REAL
Gyűjtemény: Status = Published
Subject = Q Science / természettudomány: QD Chemistry / kémia: QD01 Analytical chemistry / analitikai kémia
Type = Article
Cím:
A near infrared spectroscopic (NIR) approach to estimate quality alterations during prolonged heating of lard
Létrehozó:
Szabó, A.
Bázár, G.
Andrássy-Baka, G.
Locsmándi, L.
Romvári, R.
Dátum:
2009
Téma:
QD01 Analytical chemistry / analitikai kémia
Tartalmi leírás:
Típus:
Article
PeerReviewed
Formátum:
text
Azonosító:
Szabó, A. and Bázár, G. and Andrássy-Baka, G. and Locsmándi, L. and Romvári, R. (2009) A near infrared spectroscopic (NIR) approach to estimate quality alterations during prolonged heating of lard. Acta Alimentaria, 38 (1). pp. 97-106. ISSN 0139-3006
Kapcsolat: