Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Betűméret: Súgó
A near infrared spectroscopic (NIR) approach to estimate quality alterations during prolonged heating of lard |
Tartalom: | http://dx.doi.org/10.1556/AAlim.2008.0023 |
---|---|
Archívum: | REAL |
Gyűjtemény: |
Status = Published
Subject = Q Science / természettudomány: QD Chemistry / kémia: QD01 Analytical chemistry / analitikai kémia Type = Article |
Cím: |
A near infrared spectroscopic (NIR) approach to estimate quality alterations during prolonged heating of lard
|
Létrehozó: |
Szabó, A.
Bázár, G.
Andrássy-Baka, G.
Locsmándi, L.
Romvári, R.
|
Dátum: |
2009
|
Téma: |
QD01 Analytical chemistry / analitikai kémia
|
Tartalmi leírás: | |
Típus: |
Article
PeerReviewed
|
Formátum: |
text
|
Azonosító: |
Szabó, A. and Bázár, G. and Andrássy-Baka, G. and Locsmándi, L. and Romvári, R. (2009) A near infrared spectroscopic (NIR) approach to estimate quality alterations during prolonged heating of lard. Acta Alimentaria, 38 (1). pp. 97-106. ISSN 0139-3006
|
Kapcsolat: |