Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Betűméret: Súgó
A kinetical approach of texture changes of vegetables during blanching |
Tartalom: | http://real.mtak.hu/49590/ |
---|---|
Archívum: | REAL |
Gyűjtemény: |
Status = Published
Subject = Q Science / természettudomány: QD Chemistry / kémia: QD01 Analytical chemistry / analitikai kémia Type = Article |
Cím: |
A kinetical approach of texture changes of vegetables during blanching
|
Létrehozó: |
Bontovics, P.
Bleszkán, M.
Sebők, A.
|
Kiadó: |
Akadémiai Kiadó
|
Dátum: |
1999
|
Téma: |
QD01 Analytical chemistry / analitikai kémia
|
Tartalmi leírás: | |
Nyelv: |
magyar
|
Típus: |
Article
PeerReviewed
info:eu-repo/semantics/article
|
Formátum: |
text
|
Azonosító: |
Bontovics, P. and Bleszkán, M. and Sebők, A. (1999) A kinetical approach of texture changes of vegetables during blanching. Acta Alimentaria, 28 (3). pp. 279-290. ISSN 0139-3006
|
Kapcsolat: |