Ugrás a tartalomhoz

A kinetical approach of texture changes of vegetables during blanching

  • Metaadatok
Tartalom: http://real.mtak.hu/49590/
Archívum: REAL
Gyűjtemény: Status = Published
Subject = Q Science / természettudomány: QD Chemistry / kémia: QD01 Analytical chemistry / analitikai kémia
Type = Article
Cím:
A kinetical approach of texture changes of vegetables during blanching
Létrehozó:
Bontovics, P.
Bleszkán, M.
Sebők, A.
Kiadó:
Akadémiai Kiadó
Dátum:
1999
Téma:
QD01 Analytical chemistry / analitikai kémia
Tartalmi leírás:
Nyelv:
magyar
Típus:
Article
PeerReviewed
info:eu-repo/semantics/article
Formátum:
text
Azonosító:
Bontovics, P. and Bleszkán, M. and Sebők, A. (1999) A kinetical approach of texture changes of vegetables during blanching. Acta Alimentaria, 28 (3). pp. 279-290. ISSN 0139-3006
Kapcsolat: