Ugrás a tartalomhoz

Bogyós gyümölcsök levének besűrítése kíméletes, membrán szeparációs eljárással = Berry juice concentration with mild membrane separation technology

  • Metaadatok
Tartalom: http://real-phd.mtak.hu/659/
Archívum: REAL-PhD
Gyűjtemény: Status = Defended
Subject = T Technology / alkalmazott, műszaki tudományok: TP Chemical technology / vegyipar, vegyészeti technológia
Type = Thesis
University = Pannon Egyetem
Cím:
Bogyós gyümölcsök levének besűrítése kíméletes, membrán szeparációs eljárással = Berry juice concentration with mild membrane separation technology
Létrehozó:
Boór, András
Kiadó:
Pannon Egyetem
Dátum:
2018
Téma:
TP Chemical technology / vegyipar, vegyészeti technológia
Nyelv:
magyar
Típus:
Thesis
NonPeerReviewed
Formátum:
text
Azonosító:
Boór, András (2018) Bogyós gyümölcsök levének besűrítése kíméletes, membrán szeparációs eljárással = Berry juice concentration with mild membrane separation technology. PhD thesis, Pannon Egyetem.
Kapcsolat:
MTMT:3351701; doi:10.18136/PE.2017.656