Ugrás a tartalomhoz

A 4% és 8% szőlőtörköly takarmányok hatása a pecsenyenyulak termelésére

  • Metaadatok
Tartalom: http://real.mtak.hu/79518/
Archívum: REAL
Gyűjtemény: Status = Published
Subject = S Agriculture / mezőgazdaság: SF Animal culture / állattenyésztés
Type = Article
Cím:
A 4% és 8% szőlőtörköly takarmányok hatása a pecsenyenyulak termelésére
Létrehozó:
Heincinger, Mónika
Abayné Hamar, Enikő
Zimborán, Ágnes
Balláné Erdélyi, Márta
Fazekas, Natasa
Kovács-Weber, Mária
Kustos, Károly
Nyíri, András
Szabó, Rubina Tünde
Gerber, Zsuzsanna
Gerber, Johann
Somodi, Brigitta
Kiadó:
Szent István Egyetem
Dátum:
2016
Téma:
SF Animal culture / állattenyésztés
Nyelv:
magyar
Típus:
Article
PeerReviewed
Formátum:
text
Azonosító:
Heincinger, Mónika and Abayné Hamar, Enikő and Zimborán, Ágnes and Balláné Erdélyi, Márta and Fazekas, Natasa and Kovács-Weber, Mária and Kustos, Károly and Nyíri, András and Szabó, Rubina Tünde and Gerber, Zsuzsanna and Gerber, Johann and Somodi, Brigitta (2016) A 4% és 8% szőlőtörköly takarmányok hatása a pecsenyenyulak termelésére. Animal Welfare, Etológia és Tartástechnológia, 12 (2). pp. 91-102. ISSN 1786-8440
Kapcsolat:
https://doi.org/10.17205/SZIE.AWETH.2016.2.091
10.17205/SZIE.AWETH.2016.2.091