Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Betűméret: Súgó
Investigation on the texture of cream cheese with different methods |
Tartalom: | http://www.analecta.hu/index.php/analecta/article/view/126 |
---|---|
Archívum: | Analecta Technica Szegedinensia |
Gyűjtemény: | Articles |
Cím: |
Investigation on the texture of cream cheese with different methods
|
Létrehozó: |
Bara-Herczegh, Ottília
Csanádi, József
Barakonyi, Sándor
|
Kiadó: |
University of Szeged, Faculty of Engineering
|
Dátum: |
2013-01-24
|
Tartalmi leírás: | |
Nyelv: |
angol
|
Típus: |
info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Peer-reviewed Article
|
Formátum: |
application/pdf
|
Azonosító: |
10.14232/analecta.2013.1-2.5-9
|
Forrás: |
Analecta Technica Szegedinensia; Vol 7 No 1-2 (2013); 5-9
2064-7964
|
Kapcsolat: |