Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Betűméret: Súgó
Kernel hardness and dough reological investigation on different wheat varieties |
Tartalom: | http://www.analecta.hu/index.php/analecta/article/view/132 |
---|---|
Archívum: | Analecta Technica Szegedinensia |
Gyűjtemény: | Articles |
Cím: |
Kernel hardness and dough reological investigation on different wheat varieties
|
Létrehozó: |
P. Szabó, Balázs
|
Kiadó: |
University of Szeged, Faculty of Engineering
|
Dátum: |
2013-01-24
|
Tartalmi leírás: | |
Nyelv: |
angol
|
Típus: |
info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Peer-reviewed Article
|
Formátum: |
application/pdf
|
Azonosító: |
10.14232/analecta.2013.1-2.59-63
|
Forrás: |
Analecta Technica Szegedinensia; Vol 7 No 1-2 (2013); 59-63
2064-7964
|
Kapcsolat: |