Ugrás a tartalomhoz

Comparison of different solvents for isolation of antioxidant compounds of horseradish

  • Metaadatok
Tartalom: http://www.analecta.hu/index.php/analecta/article/view/137
Archívum: Analecta Technica Szegedinensia
Gyűjtemény: Articles
Cím:
Comparison of different solvents for isolation of antioxidant compounds of horseradish
Létrehozó:
Cirimbei, Mihaela
Kiadó:
University of Szeged, Faculty of Engineering
Dátum:
2014-01-11
Tartalmi leírás:
Nyelv:
angol
Típus:
info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Peer-reviewed Article
Formátum:
application/pdf
Azonosító:
10.14232/analecta.2014.1.12-17
Forrás:
Analecta Technica Szegedinensia; Vol 8 No 1 (2014); 12-17
2064-7964
Kapcsolat: