Ugrás a tartalomhoz

Effect of D-lactide content of annealed poly(lactic acid) on its thermal, mechanical, heat deflection temperature, and creep properties

  • Metaadatok
Tartalom: http://real.mtak.hu/86679/
Archívum: REAL
Gyűjtemény: Status = Published
Subject = Q Science / természettudomány: QC Physics / fizika: QC03 Heat. Thermodinamics / hőtan, termodinamika
Type = Article
Cím:
Effect of D-lactide content of annealed poly(lactic acid) on its thermal, mechanical, heat deflection temperature, and creep properties
Létrehozó:
Tábi, T.
Wacha, A. F.
Hajba, S.
Kiadó:
Wiley
Dátum:
2018
Téma:
QC03 Heat. Thermodinamics / hőtan, termodinamika
Nyelv:
magyar
Típus:
Article
PeerReviewed
info:eu-repo/semantics/article
Formátum:
text
Azonosító:
Tábi, T. and Wacha, A. F. and Hajba, S. (2018) Effect of D-lactide content of annealed poly(lactic acid) on its thermal, mechanical, heat deflection temperature, and creep properties. Journal of Applied Polymer Science. pp. 2-27. ISSN 0021-8995
Kapcsolat:
doi:10.1002/app.47103