Ugrás a tartalomhoz

 

Új technológiai lehetőségek alkoholszegény sörök előállítására

  • Metaadatok
Tartalom: http://phd.lib.uni-corvinus.hu/51/
Archívum: Corvinus Doktori disszertációk archívum
Gyűjtemény: Állapot = Nem publikált
Témakör = Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Típus = Disszertáció
Cím:
Új technológiai lehetőségek alkoholszegény sörök előállítására
Létrehozó:
Farkas, Gabriella
Dátum:
2007-08-29
Téma:
Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Típus:
Értekezés/disszertáció
NonPeerReviewed
Formátum:
application/pdf
Azonosító:
Farkas, Gabriella (2007) Új technológiai lehetőségek alkoholszegény sörök előállítására. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
Kapcsolat: