Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Betűméret: Súgó
Új technológiai lehetőségek alkoholszegény sörök előállítására |
Tartalom: | http://phd.lib.uni-corvinus.hu/51/ |
---|---|
Archívum: | Corvinus Doktori disszertációk archívum |
Gyűjtemény: |
Állapot = Nem publikált
Témakör = Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet Típus = Disszertáció |
Cím: |
Új technológiai lehetőségek alkoholszegény sörök előállítására
|
Létrehozó: |
Farkas, Gabriella
|
Dátum: |
2007-08-29
|
Téma: |
Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
|
Típus: |
Értekezés/disszertáció
NonPeerReviewed
|
Formátum: |
application/pdf
|
Azonosító: |
Farkas, Gabriella (2007) Új technológiai lehetőségek alkoholszegény sörök előállítására. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
|
Kapcsolat: |