Ugrás a tartalomhoz

 

A jódellátottság növelésének lehetőségei Magyarországon

  • Metaadatok
Tartalom: http://phd.lib.uni-corvinus.hu/261/
Archívum: Corvinus Doktori disszertációk archívum
Gyűjtemény: Állapot = Nem publikált
Témakör = Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Témakör = Kémia
Típus = Disszertáció
Cím:
A jódellátottság növelésének lehetőségei Magyarországon
Létrehozó:
Puskás, Áron
Dátum:
2007
Téma:
Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Kémia
Tartalmi leírás:
Típus:
Értekezés/disszertáció
NonPeerReviewed
Formátum:
application/pdf
application/pdf
application/pdf
Azonosító:
Puskás, Áron (2007) A jódellátottság növelésének lehetőségei Magyarországon. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Tájépítészet és Döntéstámogató Rendszerek Doktori Iskola.
Kapcsolat: