Ugrás a tartalomhoz

 

Thermomyces lanuginosus eredetű α-galaktozidáz enzim előállítása és jellemzése

  • Metaadatok
Tartalom: http://phd.lib.uni-corvinus.hu/478/
Archívum: Corvinus Doktori disszertációk archívum
Gyűjtemény: Állapot = Nem publikált
Témakör = Kémia
Típus = Disszertáció
Cím:
Thermomyces lanuginosus eredetű α-galaktozidáz enzim előállítása és jellemzése
Létrehozó:
Rezessyné Szabó, Judit
Dátum:
2003
Téma:
Kémia
Típus:
Értekezés/disszertáció
NonPeerReviewed
Formátum:
application/pdf
application/pdf
application/pdf
Azonosító:
Rezessyné Szabó, Judit (2003) Thermomyces lanuginosus eredetű α-galaktozidáz enzim előállítása és jellemzése. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
Kapcsolat: