Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Betűméret: Súgó
Háromfázisú megoszlás alkalmazása élelmiszerfehérjék vizsgálatában |
Tartalom: | http://phd.lib.uni-corvinus.hu/481/ |
---|---|
Archívum: | Corvinus Doktori disszertációk archívum |
Gyűjtemény: |
Állapot = Nem publikált
Témakör = Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet Témakör = Kémia Típus = Disszertáció |
Cím: |
Háromfázisú megoszlás alkalmazása élelmiszerfehérjék vizsgálatában
|
Létrehozó: |
Szamos, Jenő
|
Dátum: |
2004
|
Téma: |
Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Kémia
|
Típus: |
Értekezés/disszertáció
NonPeerReviewed
|
Formátum: |
application/pdf
application/pdf
application/pdf
|
Azonosító: |
Szamos, Jenő (2004) Háromfázisú megoszlás alkalmazása élelmiszerfehérjék vizsgálatában. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
|
Kapcsolat: |