Ugrás a tartalomhoz

 

Háromfázisú megoszlás alkalmazása élelmiszerfehérjék vizsgálatában

  • Metaadatok
Tartalom: http://phd.lib.uni-corvinus.hu/481/
Archívum: Corvinus Doktori disszertációk archívum
Gyűjtemény: Állapot = Nem publikált
Témakör = Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Témakör = Kémia
Típus = Disszertáció
Cím:
Háromfázisú megoszlás alkalmazása élelmiszerfehérjék vizsgálatában
Létrehozó:
Szamos, Jenő
Dátum:
2004
Téma:
Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Kémia
Típus:
Értekezés/disszertáció
NonPeerReviewed
Formátum:
application/pdf
application/pdf
application/pdf
Azonosító:
Szamos, Jenő (2004) Háromfázisú megoszlás alkalmazása élelmiszerfehérjék vizsgálatában. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
Kapcsolat: