Ugrás a tartalomhoz

 

A hazai tejtermékekből származó élesztőgombák jellemzése hagyományos és molekuláris módszerekkel

  • Metaadatok
Tartalom: http://phd.lib.uni-corvinus.hu/484/
Archívum: Corvinus Doktori disszertációk archívum
Gyűjtemény: Állapot = Nem publikált
Témakör = Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Témakör = Kémia
Típus = Disszertáció
Cím:
A hazai tejtermékekből származó élesztőgombák jellemzése hagyományos és molekuláris módszerekkel
Létrehozó:
Vasdinyei, Rita
Dátum:
2005
Téma:
Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Kémia
Típus:
Értekezés/disszertáció
NonPeerReviewed
Formátum:
application/pdf
application/pdf
application/pdf
Azonosító:
Vasdinyei, Rita (2005) A hazai tejtermékekből származó élesztőgombák jellemzése hagyományos és molekuláris módszerekkel. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
Kapcsolat: