Ugrás a tartalomhoz

 

Tejsavó nano- és diaszűrésének vizsgálata = Investigation of nano- and diafiltration of whey

  • Metaadatok
Tartalom: http://phd.lib.uni-corvinus.hu/527/
Archívum: Corvinus Doktori disszertációk archívum
Gyűjtemény: Állapot = Nem publikált
Témakör = Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Témakör = Kémia
Típus = Disszertáció
Cím:
Tejsavó nano- és diaszűrésének vizsgálata = Investigation of nano- and diafiltration of whey
Létrehozó:
Román, András
Dátum:
2011-03-03
Téma:
Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Kémia
Tartalmi leírás:
Típus:
Értekezés/disszertáció
NonPeerReviewed
Formátum:
application/pdf
application/pdf
application/pdf
Azonosító:
Román, András (2011) Tejsavó nano- és diaszűrésének vizsgálata = Investigation of nano- and diafiltration of whey. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
Kapcsolat: