Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Betűméret: Súgó
A marhahús érésének vizsgálata, az érlelési technológia fejlesztése = Investigation of beef ageing, development of the ageing technology |
Tartalom: | http://phd.lib.uni-corvinus.hu/533/ |
---|---|
Archívum: | Corvinus Doktori disszertációk archívum |
Gyűjtemény: |
Állapot = Nem publikált
Témakör = Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet Típus = Disszertáció |
Cím: |
A marhahús érésének vizsgálata, az érlelési technológia fejlesztése = Investigation of beef ageing, development of the ageing technology
|
Létrehozó: |
Vén, Csilla
|
Dátum: |
2011-03-08
|
Téma: |
Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
|
Tartalmi leírás: | |
Típus: |
Értekezés/disszertáció
NonPeerReviewed
|
Formátum: |
application/pdf
application/pdf
application/pdf
|
Azonosító: |
Vén, Csilla (2011) A marhahús érésének vizsgálata, az érlelési technológia fejlesztése = Investigation of beef ageing, development of the ageing technology. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
|
Kapcsolat: |