Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Betűméret: Súgó
Dohány eredetű nyersanyagok minőségének és felhasználhatóságának biokémiai és mikrobiológiai jellemzése = Biochemical and microbiological characterization of the quality and usability of row materials of tobacco origin |
Tartalom: | http://phd.lib.uni-corvinus.hu/577/ |
---|---|
Archívum: | Corvinus Doktori disszertációk archívum |
Gyűjtemény: |
Állapot = Nem publikált
Témakör = Kémia Témakör = Növénytermesztés, gyümölcstermesztés, kertészet Típus = Disszertáció |
Cím: |
Dohány eredetű nyersanyagok minőségének és felhasználhatóságának biokémiai és mikrobiológiai jellemzése = Biochemical and microbiological
characterization of the quality and usability of row materials of tobacco origin
|
Létrehozó: |
Szedljak, Ildikó
|
Dátum: |
2011
|
Téma: |
Növénytermesztés, gyümölcstermesztés, kertészet
Kémia
|
Típus: |
Értekezés/disszertáció
NonPeerReviewed
|
Formátum: |
application/pdf
application/pdf
application/pdf
|
Azonosító: |
Szedljak, Ildikó (2011) Dohány eredetű nyersanyagok minőségének és felhasználhatóságának biokémiai és mikrobiológiai jellemzése = Biochemical and microbiological characterization of the quality and usability of row materials of tobacco origin. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
|
Kapcsolat: |