Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Betűméret: Súgó
A tőketerhelés hatása a szőlőbogyó, a must és a bor összetételére [védés előtt] |
Tartalom: | http://phd.lib.uni-corvinus.hu/578/ |
---|---|
Archívum: | Corvinus Doktori disszertációk archívum |
Gyűjtemény: |
Állapot = Nem publikált
Témakör = Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet Témakör = Kémia Témakör = Növénytermesztés, gyümölcstermesztés, kertészet Típus = Disszertáció |
Cím: |
A tőketerhelés hatása a szőlőbogyó, a must és a bor összetételére [védés előtt]
|
Létrehozó: |
Leskó, Annamária
|
Dátum: |
2011
|
Téma: |
Növénytermesztés, gyümölcstermesztés, kertészet
Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Kémia
|
Típus: |
Értekezés/disszertáció
NonPeerReviewed
|
Formátum: |
application/pdf
application/pdf
application/pdf
|
Azonosító: |
Leskó, Annamária (2011) A tőketerhelés hatása a szőlőbogyó, a must és a bor összetételére [védés előtt]. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
|
Kapcsolat: |