Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Betűméret: Súgó
Takarmányok kémiai és mikrobiológiai vizsgálata, valamint olajmag préslisztek felhasználása élelmiszerfejlesztéshez = Chemical and microbiological investigation of feed materials, and utilization of oil seed cakes for food development |
Tartalom: | http://phd.lib.uni-corvinus.hu/719/ |
---|---|
Archívum: | Corvinus Doktori disszertációk archívum |
Gyűjtemény: |
Állapot = Nem publikált
Témakör = Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet Témakör = Kémia Témakör = Mezőgazdaság Típus = Disszertáció |
Cím: |
Takarmányok kémiai és mikrobiológiai vizsgálata, valamint
olajmag préslisztek felhasználása élelmiszerfejlesztéshez = Chemical and microbiological investigation of feed materials, and utilization of oil seed cakes for food development
|
Létrehozó: |
Tarekné Tilistyák, Judit
|
Dátum: |
2013-10-01
|
Téma: |
Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Kémia
Mezőgazdaság
|
Típus: |
Értekezés/disszertáció
NonPeerReviewed
|
Formátum: |
application/pdf
application/pdf
application/pdf
|
Azonosító: |
Tarekné Tilistyák, Judit (2013) Takarmányok kémiai és mikrobiológiai vizsgálata, valamint olajmag préslisztek felhasználása élelmiszerfejlesztéshez = Chemical and microbiological investigation of feed materials, and utilization of oil seed cakes for food development. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2013045
|
Kapcsolat: |