Ugrás a tartalomhoz

A magyar brojlercsirke ágazat üzemi szintű versenyképességét befolyásoló tényezők

  • Metaadatok
Tartalom: http://real-phd.mtak.hu/746/
Archívum: REAL-PhD
Gyűjtemény: Status = Defended
Subject = H Social Sciences / társadalomtudományok: HB Economic Theory / közgazdaságtudomány
Type = Thesis
University = Kaposvári Egyetem
Cím:
A magyar brojlercsirke ágazat üzemi szintű versenyképességét befolyásoló tényezők
Létrehozó:
Jankovics, Péter
Dátum:
2017
Téma:
HB Economic Theory / közgazdaságtudomány
Nyelv:
angol
angol
angol
Típus:
Thesis
NonPeerReviewed
Formátum:
text
text
text
Azonosító:
Jankovics, Péter (2017) A magyar brojlercsirke ágazat üzemi szintű versenyképességét befolyásoló tényezők. PhD thesis, Kaposvári Egyetem.
Kapcsolat:
https://doi.org/10.17166/KE2018.008
MTMT:30426020 10.17166/KE2018.008