Ugrás a tartalomhoz
Repozitóriumi közös kereső
OJS/OCS közös kereső
Egyéb források
in English
|
magyarul
Betűméret:
Súgó
Kereső
Címlap
Keresés
Archívumok
Súgó
Bejelentkezés
Belépés
Jelszó
Regisztráció
Kapcsolat
MTA KIK
MTA SZTAKI DSD
The prevalence of Campylobacter in farmed poultry meat and the key methods to reduce its prevalence and contamination status at a retail level
Metaadatok
Tartalom:
http://hdl.handle.net/10832/2188
Archívum:
HUVETA
Gyűjtemény:
Theses
Theses
Cím:
The prevalence of Campylobacter in farmed poultry meat and the key methods to reduce its prevalence and contamination status at a retail level
Létrehozó:
McKervey, Philip
Dátum:
2019-07-12T07:44:43Z
2019-07-12T07:44:43Z
2017
Tartalmi leírás:
Nyelv:
angol
Típus:
Thesis
Azonosító:
http://hdl.handle.net/10832/2188