Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Betűméret: Súgó
The main colouring substance and essential oil components of different carrot varieties |
Tartalom: | https://ojs.lib.unideb.hu/IJHS/article/view/21 |
---|---|
Archívum: | IJHS |
Gyűjtemény: | Articles |
Cím: |
The main colouring substance and essential oil components of different carrot varieties
|
Létrehozó: |
Takácsné Hájos, M.
|
Kiadó: |
University of Debrecen
|
Dátum: |
1999-05-24
|
Téma: |
carrot
a and b carotene content
essential oil components
colouring material
|
Tartalmi leírás: | |
Nyelv: |
angol
|
Típus: |
info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
|
Formátum: |
application/pdf
|
Azonosító: |
https://ojs.lib.unideb.hu/IJHS/article/view/21
10.31421/IJHS/5/1-2/21
|
Forrás: |
International Journal of Horticultural Science; Vol 5 No 1-2 (1999); 46-49.
1585-0404
10.31421/IJHS/5/1-2
|
Kapcsolat: |
https://ojs.lib.unideb.hu/IJHS/article/view/21/21
|
Létrehozó: |
Copyright (c) 2018 International Journal of Horticultural Science
https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
|