Ugrás a tartalomhoz

Xylo‐oligosaccharides as texture modifier compounds in aqueous media and in combination with food thickeners

  • Metaadatok
Tartalom: http://real.mtak.hu/100568/
Archívum: REAL
Gyűjtemény: Status = In Press
Subject = S Agriculture / mezőgazdaság: S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában
Type = Article
Cím:
Xylo‐oligosaccharides as texture modifier compounds in aqueous media and in combination with food thickeners
Létrehozó:
Penksza, Péter
Juhász, Réka
Szabó‐Nótin, Beatrix
Sipos, László
Kiadó:
Wiley
Dátum:
2019
Téma:
S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában
Tartalmi leírás:
Nyelv:
angol
Típus:
Article
PeerReviewed
info:eu-repo/semantics/article
Formátum:
text
Azonosító:
Penksza, Péter and Juhász, Réka and Szabó‐Nótin, Beatrix and Sipos, László (2019) Xylo‐oligosaccharides as texture modifier compounds in aqueous media and in combination with food thickeners. Food Science & Nutrition. ISSN 2048-7177 (In Press)
Kapcsolat:
doi:10.1002/fsn3.1177