Ugrás a tartalomhoz

 

A búza (Triticum aestivum L.) táplálkozástani értékének javítása géntechnológiai módszerrel

  • Metaadatok
Tartalom: http://opac.elte.hu/F?func=direct&doc_number=000505024
Archívum: EDIT
Gyűjtemény: Disszertációk (ELTE PHD)
Természettudományi Kar PHD
Biológia Doktori Iskola
Cím:
A búza (Triticum aestivum L.) táplálkozástani értékének javítása géntechnológiai módszerrel
Létrehozó:
Tamásné Nyitrai Erzsébet Cecília
Közreműködő:
Bedő Zoltán (1951-)
ELTE TTK PHD/Biológia D. I.
Dátum:
2009
Téma:
búza
géntechnológia
doktori disszertáció
táplálkozástan
Nyelv:
magyar
angol
Típus:
info:eu-repo/semantics/other
Formátum:
application/pdf
application/pdf
application/pdf
Azonosító:
elte:Kd11195
elte:RD17457
LOMS: https://edit.elte.hu/xmlui/bitstream/10831/45102/1/Kd_11195.pdf
LOMS: https://edit.elte.hu/xmlui/bitstream/10831/45102/2/Kd_11195_t%c3%a9zis.pdf
LOMS: https://edit.elte.hu/xmlui/bitstream/10831/45102/3/Kd_11195_t%c3%a9zis_angol.pdf
Létrehozó:
info:eu-repo/semantics/openAccess