Ugrás a tartalomhoz

Fenntartható élelmiszer-fogyasztás? – Lehetőségek az ökológiai lábnyom csökkentésére a magyar lakosság körében (Sustainable food consumption? – Opportunities to reduce the ecological footprint of the Hungarian population)

  • Metaadatok
Tartalom: http://unipub.lib.uni-corvinus.hu/1662/
Archívum: Corvinus Kutatások
Gyűjtemény: Status = Published
Subject = Environmental economics
Subject = Ecology
Type = Article
Cím:
Fenntartható élelmiszer-fogyasztás? – Lehetőségek az ökológiai lábnyom csökkentésére a magyar lakosság körében (Sustainable food consumption? – Opportunities to reduce the ecological footprint of the Hungarian population)
Létrehozó:
Vetőné Mózner, Zsófia
Kiadó:
Corvinus University of Budapest, School of Management
Dátum:
2014-08
Téma:
Ecology
Environmental economics
Tartalmi leírás:
Nyelv:
magyar
magyar
Típus:
Article
PeerReviewed
Formátum:
application/pdf
Azonosító:
Vetőné Mózner, Zsófia (2014) Fenntartható élelmiszer-fogyasztás? – Lehetőségek az ökológiai lábnyom csökkentésére a magyar lakosság körében (Sustainable food consumption? – Opportunities to reduce the ecological footprint of the Hungarian population). Vezetéstudomány - Budapest Management Review, 45 (7-8). pp. 2-14. DOI 10.14267/VEZTUD.2014.07.01
Kapcsolat:
10.14267/VEZTUD.2014.07.01