Ugrás a tartalomhoz

 

A lactobacilluszok vizsgálata továbbfejlesztett kolorimetriás módszerrel = Investigation of lactic acid bacteria with developed colorimetric method

  • Metaadatok
Tartalom: http://phd.lib.uni-corvinus.hu/798/
Archívum: Corvinus Doktori disszertációk archívum
Gyűjtemény: Állapot = Nem publikált
Témakör = Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Típus = Disszertáció
Cím:
A lactobacilluszok vizsgálata továbbfejlesztett kolorimetriás módszerrel = Investigation of lactic acid bacteria with developed colorimetric method
Létrehozó:
Hegyi, Ferenc
Dátum:
2014-11-17
Téma:
Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Típus:
Értekezés/disszertáció
NonPeerReviewed
Formátum:
application/pdf
application/pdf
application/pdf
Azonosító:
Hegyi, Ferenc (2014) A lactobacilluszok vizsgálata továbbfejlesztett kolorimetriás módszerrel = Investigation of lactic acid bacteria with developed colorimetric method. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2014061
Kapcsolat: