Ugrás a tartalomhoz

A pálinka előállításával kapcsolatos jogszabályváltozások (2010) - előállítási feltételek, adózási kötelezettségek - hatásainak vizsgálata a gyakorlatban

  • Metaadatok
Tartalom: https://ojs.bibl.u-szeged.hu/index.php/jelenkori_tars-gaz...
Archívum: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok
Gyűjtemény: Hungarikumok, táplálkozás, fogyasztói szokások
Cím:
A pálinka előállításával kapcsolatos jogszabályváltozások (2010) - előállítási feltételek, adózási kötelezettségek - hatásainak vizsgálata a gyakorlatban
Létrehozó:
Zsótér, Brigitta
Molnár, Anikó
Kiadó:
Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar
Dátum:
2015-01-01
Tartalmi leírás:
Nyelv:
magyar
Típus:
info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Formátum:
application/pdf
Azonosító:
https://ojs.bibl.u-szeged.hu/index.php/jelenkori_tars-gazd_folyamatok/article/view/32499
10.14232/jtgf.2015.2.35-52
Forrás:
Jelenkori Társadalmi és Gazdasági Folyamatok; Vol 10 No 2 (2015); 35-52
Jelenkori Társadalmi és Gazdasági Folyamatok; Vol. 10 Núm. 2 (2015); 35-52
Jelenkori Társadalmi és Gazdasági Folyamatok; Vol. 10 No 2 (2015); 35-52
Jelenkori Társadalmi és Gazdasági Folyamatok; Évf. 10 szám 2 (2015); 35-52
2676-9867
1788-7593
Kapcsolat:
https://ojs.bibl.u-szeged.hu/index.php/jelenkori_tars-gazd_folyamatok/article/view/32499/32002