Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Betűméret: Súgó
Biztonság és minőség konzervek hőkezelési folyamatának szabályozásával |
Tartalom: | https://ojs.bibl.u-szeged.hu/index.php/jelenkori_tars-gaz... |
---|---|
Archívum: | Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok |
Gyűjtemény: | Műszaki, logisztikai technológiák és finanszírozás |
Cím: |
Biztonság és minőség konzervek hőkezelési folyamatának szabályozásával
|
Létrehozó: |
Fabulya, Zoltán
Hampel, György
|
Kiadó: |
Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar
|
Dátum: |
2016-01-01
|
Tartalmi leírás: | |
Nyelv: |
magyar
|
Típus: |
info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
|
Formátum: |
application/pdf
|
Azonosító: |
https://ojs.bibl.u-szeged.hu/index.php/jelenkori_tars-gazd_folyamatok/article/view/32514
10.14232/jtgf.2016.1-2.119-126
|
Forrás: |
Jelenkori Társadalmi és Gazdasági Folyamatok; Vol 11 No 1-2 (2016); 119-126
Jelenkori Társadalmi és Gazdasági Folyamatok; Vol. 11 Núm. 1-2 (2016); 119-126
Jelenkori Társadalmi és Gazdasági Folyamatok; Vol. 11 No 1-2 (2016); 119-126
Jelenkori Társadalmi és Gazdasági Folyamatok; Évf. 11 szám 1-2 (2016); 119-126
2676-9867
1788-7593
|
Kapcsolat: |
https://ojs.bibl.u-szeged.hu/index.php/jelenkori_tars-gazd_folyamatok/article/view/32514/32017
|