Ugrás a tartalomhoz

The Effect of Different Agrotechnical Factors on Wheat Flour's Breadmaking Quality
Az eltérő agrotechnikai faktorok hatása a búzaliszt próbacipós és egyéb minőségi paramétereire

  • Metaadatok
Tartalom: https://ojs.bibl.u-szeged.hu/index.php/jelenkori_tars-gaz...
Archívum: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok
Gyűjtemény: Agrártudomány, élelmiszertudomány
Cím:
The Effect of Different Agrotechnical Factors on Wheat Flour's Breadmaking Quality
Az eltérő agrotechnikai faktorok hatása a búzaliszt próbacipós és egyéb minőségi paramétereire
Létrehozó:
Magyar, Zoltán
Pepó, Péter
Bakos, Tiborné
Gyimes, Ernő
Kiadó:
Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar
Dátum:
2019-06-15
Téma:
wheat
baking-test
fertilizer
forecrop
cultivar-effect
búza
próbacipó
műtrágya
elővetemény
fajtahatás
Tartalmi leírás:
Nyelv:
magyar
Típus:
info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Formátum:
application/pdf
Azonosító:
https://ojs.bibl.u-szeged.hu/index.php/jelenkori_tars-gazd_folyamatok/article/view/33160
10.14232/jtgf.2019.2.73-78
Forrás:
Jelenkori Társadalmi és Gazdasági Folyamatok; Vol 14 No 2 (2019); 73-78
Jelenkori Társadalmi és Gazdasági Folyamatok; Vol. 14 Núm. 2 (2019); 73-78
Jelenkori Társadalmi és Gazdasági Folyamatok; Vol. 14 No 2 (2019); 73-78
Jelenkori Társadalmi és Gazdasági Folyamatok; Évf. 14 szám 2 (2019); 73-78
2676-9867
1788-7593
Kapcsolat:
https://ojs.bibl.u-szeged.hu/index.php/jelenkori_tars-gazd_folyamatok/article/view/33160/32388