Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Betűméret: Súgó
The Effect of Different Agrotechnical Factors on Wheat Flour's Breadmaking Quality
|
Tartalom: | https://ojs.bibl.u-szeged.hu/index.php/jelenkori_tars-gaz... |
---|---|
Archívum: | Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok |
Gyűjtemény: | Agrártudomány, élelmiszertudomány |
Cím: |
The Effect of Different Agrotechnical Factors on Wheat Flour's Breadmaking Quality
Az eltérő agrotechnikai faktorok hatása a búzaliszt próbacipós és egyéb minőségi paramétereire
|
Létrehozó: |
Magyar, Zoltán
Pepó, Péter
Bakos, Tiborné
Gyimes, Ernő
|
Kiadó: |
Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar
|
Dátum: |
2019-06-15
|
Téma: |
wheat
baking-test
fertilizer
forecrop
cultivar-effect
búza
próbacipó
műtrágya
elővetemény
fajtahatás
|
Tartalmi leírás: | |
Nyelv: |
magyar
|
Típus: |
info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
|
Formátum: |
application/pdf
|
Azonosító: |
https://ojs.bibl.u-szeged.hu/index.php/jelenkori_tars-gazd_folyamatok/article/view/33160
10.14232/jtgf.2019.2.73-78
|
Forrás: |
Jelenkori Társadalmi és Gazdasági Folyamatok; Vol 14 No 2 (2019); 73-78
Jelenkori Társadalmi és Gazdasági Folyamatok; Vol. 14 Núm. 2 (2019); 73-78
Jelenkori Társadalmi és Gazdasági Folyamatok; Vol. 14 No 2 (2019); 73-78
Jelenkori Társadalmi és Gazdasági Folyamatok; Évf. 14 szám 2 (2019); 73-78
2676-9867
1788-7593
|
Kapcsolat: |
https://ojs.bibl.u-szeged.hu/index.php/jelenkori_tars-gazd_folyamatok/article/view/33160/32388
|