Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Betűméret: Súgó
Társadalmi vállalkozások gasztronómiai lehetőségei a rövid élelmiszerellátási láncok bevonásával Magyarországon = Opportunities of short food supply chains in the gastronomy for the Hungarian social enterprises |
Tartalom: | http://unipub.lib.uni-corvinus.hu/5517/ |
---|---|
Archívum: | Corvinus Kutatások |
Gyűjtemény: |
Status = Published
Subject = Logistics, production management Type = Article |
Cím: |
Társadalmi vállalkozások gasztronómiai lehetőségei a rövid élelmiszerellátási láncok bevonásával Magyarországon = Opportunities of short food supply chains in the gastronomy for the Hungarian social enterprises
|
Létrehozó: |
Török, Áron
Agárdi, Irma
|
Kiadó: |
Budapesti Corvinus Egyetem
|
Dátum: |
2020-04
|
Téma: |
Logistics, production management
|
Tartalmi leírás: | |
Nyelv: |
magyar
magyar
|
Típus: |
Article
PeerReviewed
|
Formátum: |
application/pdf
|
Azonosító: |
Török, Áron and Agárdi, Irma (2020) Társadalmi vállalkozások gasztronómiai lehetőségei a rövid élelmiszerellátási láncok bevonásával Magyarországon = Opportunities of short food supply chains in the gastronomy for the Hungarian social enterprises. Vezetéstudomány - Budapest Management Review, 51 (4). pp. 74-84. DOI https://doi.org/10.14267/VEZTUD.2020.04.07
|
Kapcsolat: |
https://doi.org/10.14267/VEZTUD.2020.04.07
|