Ugrás a tartalomhoz

Társadalmi vállalkozások gasztronómiai lehetőségei a rövid élelmiszerellátási láncok bevonásával Magyarországon = Opportunities of short food supply chains in the gastronomy for the Hungarian social enterprises

  • Metaadatok
Tartalom: http://unipub.lib.uni-corvinus.hu/5517/
Archívum: Corvinus Kutatások
Gyűjtemény: Status = Published
Subject = Logistics, production management
Type = Article
Cím:
Társadalmi vállalkozások gasztronómiai lehetőségei a rövid élelmiszerellátási láncok bevonásával Magyarországon = Opportunities of short food supply chains in the gastronomy for the Hungarian social enterprises
Létrehozó:
Török, Áron
Agárdi, Irma
Kiadó:
Budapesti Corvinus Egyetem
Dátum:
2020-04
Téma:
Logistics, production management
Tartalmi leírás:
Nyelv:
magyar
magyar
Típus:
Article
PeerReviewed
Formátum:
application/pdf
Azonosító:
Török, Áron and Agárdi, Irma (2020) Társadalmi vállalkozások gasztronómiai lehetőségei a rövid élelmiszerellátási láncok bevonásával Magyarországon = Opportunities of short food supply chains in the gastronomy for the Hungarian social enterprises. Vezetéstudomány - Budapest Management Review, 51 (4). pp. 74-84. DOI https://doi.org/10.14267/VEZTUD.2020.04.07
Kapcsolat:
https://doi.org/10.14267/VEZTUD.2020.04.07