Ugrás a tartalomhoz

A minőségtudatosság megjelenésének szükségessége az élelmiszerfogyasztás területén: Az élelmiszercímkézés mint követelmény

  • Metaadatok
Tartalom: http://unipub.lib.uni-corvinus.hu/5583/
Archívum: Corvinus Kutatások
Gyűjtemény: Status = Published
Subject = Marketing
Subject = Commerce and tourism
Type = Article
Cím:
A minőségtudatosság megjelenésének szükségessége az élelmiszerfogyasztás területén: Az élelmiszercímkézés mint követelmény
Létrehozó:
Sulyok, Anna
Kiadó:
Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem Vezetőképző Intézet
Dátum:
1995-07
Téma:
Commerce and tourism
Marketing
Tartalmi leírás:
Nyelv:
magyar
magyar
Típus:
Article
PeerReviewed
Formátum:
application/pdf
Azonosító:
Sulyok, Anna (1995) A minőségtudatosság megjelenésének szükségessége az élelmiszerfogyasztás területén: Az élelmiszercímkézés mint követelmény. Vezetéstudomány, 26 (7). pp. 49-51.
Kapcsolat: