Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Betűméret: Súgó
A minőségtudatosság megjelenésének szükségessége az élelmiszerfogyasztás területén: Az élelmiszercímkézés mint követelmény |
Tartalom: | http://unipub.lib.uni-corvinus.hu/5583/ |
---|---|
Archívum: | Corvinus Kutatások |
Gyűjtemény: |
Status = Published
Subject = Marketing Subject = Commerce and tourism Type = Article |
Cím: |
A minőségtudatosság megjelenésének szükségessége az élelmiszerfogyasztás területén: Az élelmiszercímkézés mint követelmény
|
Létrehozó: |
Sulyok, Anna
|
Kiadó: |
Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem Vezetőképző Intézet
|
Dátum: |
1995-07
|
Téma: |
Commerce and tourism
Marketing
|
Tartalmi leírás: | |
Nyelv: |
magyar
magyar
|
Típus: |
Article
PeerReviewed
|
Formátum: |
application/pdf
|
Azonosító: |
Sulyok, Anna (1995) A minőségtudatosság megjelenésének szükségessége az élelmiszerfogyasztás területén: Az élelmiszercímkézés mint követelmény. Vezetéstudomány, 26 (7). pp. 49-51.
|
Kapcsolat: |