Ugrás a tartalomhoz

A hőstressz káros hatása a brojler antioxidáns státuszára és ezen hatás csökkentése takarmányozással I. rész A hőstressz és az antioxidáns védelmi rendszer Irodalmi áttekintés
The adverse effects of heat stress on the antioxidant status of broiler and redu cing these effects with nutritional tools Part 1 The heat stress and the antioxidant defence system Review

  • Metaadatok
Tartalom: http://hdl.handle.net/10832/2783
Archívum: HUVETA
Gyűjtemény: Magyar Állatorvosok Lapja
2016
Cím:
A hőstressz káros hatása a brojler antioxidáns státuszára és ezen hatás csökkentése takarmányozással I. rész A hőstressz és az antioxidáns védelmi rendszer Irodalmi áttekintés
The adverse effects of heat stress on the antioxidant status of broiler and redu cing these effects with nutritional tools Part 1 The heat stress and the antioxidant defence system Review
Létrehozó:
Horváth, Márta
Asbóth, Georgina
Gálné Remenyik, Judit
Babinszky, László
Kiadó:
Magyar Állatorvosok Lapja
Dátum:
2021-03-24T11:22:16Z
2021-03-24T11:22:16Z
2016-08
Tartalmi leírás:
Nyelv:
magyar
Típus:
Article
Azonosító:
Magyar Állatorvosok Lapja 138(8),471-481. (2016)