Ugrás a tartalomhoz

A tojáslétermékek tartósításának fejlődése az elmúlt 25 évben
Development of egg product’s preservation in the last 25 years

  • Metaadatok
Tartalom: http://hdl.handle.net/10832/2785
Archívum: HUVETA
Gyűjtemény: Magyar Állatorvosok Lapja
2016
Cím:
A tojáslétermékek tartósításának fejlődése az elmúlt 25 évben
Development of egg product’s preservation in the last 25 years
Létrehozó:
Tóth, Adrienn
Németh, Csaba
Jónás, Gábor
Zeke, Ildikó
Csehi, Barbara
Salamon, Bertold
Fehér, Orsolya
Surányi, József
Póti, Péter
Kiadó:
Magyar Állatorvosok Lapja
Dátum:
2021-03-24T11:42:25Z
2021-03-24T11:42:25Z
2016-08
Tartalmi leírás:
Nyelv:
magyar
Típus:
Article
Azonosító:
Magyar Állatorvosok Lapja 138(8),495-502. (2016)