Ugrás a tartalomhoz
Repozitóriumi közös kereső
OJS/OCS közös kereső
Egyéb források
in English
|
magyarul
Betűméret:
Súgó
Kereső
Címlap
Keresés
Archívumok
Súgó
Bejelentkezés
Belépés
Jelszó
Regisztráció
Kapcsolat
MTA KIK
MTA SZTAKI DSD
A tojáslétermékek tartósításának fejlődése az elmúlt 25 évben
Development of egg product’s preservation in the last 25 years
Metaadatok
Tartalom:
http://hdl.handle.net/10832/2785
Archívum:
HUVETA
Gyűjtemény:
Magyar Állatorvosok Lapja
2016
Cím:
A tojáslétermékek tartósításának fejlődése az elmúlt 25 évben
Development of egg product’s preservation in the last 25 years
Létrehozó:
Tóth, Adrienn
Németh, Csaba
Jónás, Gábor
Zeke, Ildikó
Csehi, Barbara
Salamon, Bertold
Fehér, Orsolya
Surányi, József
Póti, Péter
Kiadó:
Magyar Állatorvosok Lapja
Dátum:
2021-03-24T11:42:25Z
2021-03-24T11:42:25Z
2016-08
Tartalmi leírás:
Nyelv:
magyar
Típus:
Article
Azonosító:
Magyar Állatorvosok Lapja 138(8),495-502. (2016)
http://hdl.handle.net/10832/2785