Ugrás a tartalomhoz

A hőstressz káros hatása a brojler antioxidáns státuszára és ezen hatás csökkentése takarmányozással II. rész A hőstressz csökkentése takarmányozási módszerekkel Irodalmi áttekintés
The adverse effects of heat stress on the antioxidant status of broiler and redu cing these effects with nutritional tools Part II. Reducing the adverse effects of heat stress with nutritional tools Literature Review

  • Metaadatok
Tartalom: http://hdl.handle.net/10832/2802
Archívum: HUVETA
Gyűjtemény: Magyar Állatorvosok Lapja
2016
Cím:
A hőstressz káros hatása a brojler antioxidáns státuszára és ezen hatás csökkentése takarmányozással II. rész A hőstressz csökkentése takarmányozási módszerekkel Irodalmi áttekintés
The adverse effects of heat stress on the antioxidant status of broiler and redu cing these effects with nutritional tools Part II. Reducing the adverse effects of heat stress with nutritional tools Literature Review
Létrehozó:
Horváth, Márta
Asbóth, Georgina
Gálné Remenyik, Judit
Babinszky, László
Kiadó:
Magyar Állatorvosok Lapja
Dátum:
2021-03-26T08:26:32Z
2021-03-26T08:26:32Z
2016-09
Tartalmi leírás:
Nyelv:
magyar
Típus:
Article
Azonosító:
Magyar Állatorvosok Lapja 138(9),559-564. (2016)