Ugrás a tartalomhoz

A borvíztől a hungarikumig. Gasztronómiai javak jelentéstartalmának történeti változásai a 19. század első harmadától a 21. század elejéig

  • Metaadatok
Tartalom: http://hdl.handle.net/10831/58093
Archívum: EDIT
Gyűjtemény: Disszertációk (ELTE PHD)
Bölcsészettudományi Kar PHD
Történelemtudományi Doktori Iskola
Cím:
A borvíztől a hungarikumig. Gasztronómiai javak jelentéstartalmának történeti változásai a 19. század első harmadától a 21. század elejéig
Létrehozó:
Fülöp, Zoltán Ottó
Közreműködő:
Erdősi, Péter
Dátum:
2020
Téma:
Bölcsészettudományok/Történelemtudományok
hungaricum
Történelemtudományi D. I./Európai historiográfia és társadalomtudomány
hungarikum
Nyelv:
magyar
angol
Típus:
info:eu-repo/semantics/doctoralThesis
Formátum:
application/pdf
application/pdf
application/pdf
Azonosító:
elte:10.15476/ELTE.2020.064
elte:32120117
elte:2.1./2021.03.19/EDT
LOMS: https://edit.elte.hu/xmlui/bitstream/10831/58093/1/dissz_fulop_zoltan_otto_tortenelemtud.pdf
LOMS: https://edit.elte.hu/xmlui/bitstream/10831/58093/2/tezis1_fulop_zoltan_otto_tortenelemtud.pdf.pdf
LOMS: https://edit.elte.hu/xmlui/bitstream/10831/58093/3/tezis2_fulop_zoltan_otto_tortenelemtud.pdf.pdf
Létrehozó:
info:eu-repo/semantics/openAccess