Ugrás a tartalomhoz

SPME-GC technika alkalmazása élelmiszer-technológiai kutatásokban

  • Metaadatok
Tartalom: http://unipub.lib.uni-corvinus.hu/1931/
Archívum: Corvinus Kutatások
Gyűjtemény: Status = Published
Subject = Food and biotechnology
Type = Article
Cím:
SPME-GC technika alkalmazása élelmiszer-technológiai kutatásokban
Létrehozó:
Dalmadi, István
Fail, József
Hitka, Géza
Balla, Csaba
Dátum:
2011
Téma:
Food and biotechnology
Tartalmi leírás:
Típus:
Article
PeerReviewed
Formátum:
application/pdf
Azonosító:
Dalmadi, István and Fail, József and Hitka, Géza and Balla, Csaba (2011) SPME-GC technika alkalmazása élelmiszer-technológiai kutatásokban. Élelmiszervizsgálati Közlemények, 57 (2). pp. 99-110. ISSN 0422-9576
Kapcsolat: