Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Betűméret: Súgó
Sustainability Performance of Certified and Non-certified Food |
Tartalom: | http://unipub.lib.uni-corvinus.hu/7144/ |
---|---|
Archívum: | Corvinus Kutatások |
Gyűjtemény: |
Status = Published
Subject = Agriculture Subject = Environmental economics Type = Article |
Cím: |
Sustainability Performance of Certified and Non-certified Food
|
Létrehozó: |
Bellassen, Valentin
Arfini, Filippo
Antonioli, Federico
Bodini, Antonio
Boehm, Michael
Török, Áron
Csillag, Péter
|
Kiadó: |
Brill
|
Dátum: |
2021
|
Téma: |
Environmental economics
Agriculture
|
Tartalmi leírás: | |
Nyelv: |
angol
angol
|
Típus: |
Article
PeerReviewed
info:eu-repo/semantics/article
|
Formátum: |
application/pdf
|
Azonosító: |
Bellassen, Valentin, Arfini, Filippo, Antonioli, Federico, Bodini, Antonio, Boehm, Michael, Török, Áron ORCID: https://orcid.org/0000-0001-6769-7103 <https://orcid.org/0000-0001-6769-7103> and Csillag, Péter (2021) Sustainability Performance of Certified and Non-certified Food. Research Data Journal for the Humanities and Social Sciences, 6 (1). pp. 1-22.
|
Kapcsolat: |
https://doi.org/10.1163/24523666-bja10009
eu-repo/grantAgreement/EC/H2020/678024/EU/Strength2Food
|
Létrehozó: |
info:eu-repo/semantics/openAccess
|