Ugrás a tartalomhoz

 

Minőségmutató kialakítása élelmiszerek minőségének komplex mérésére

  • Metaadatok
Tartalom: https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/6369/
Archívum: SZTE Doktori Értekezések Repozitórium
Gyűjtemény: Állapot = Kéziratban
Tudományterületek = Agrártudományok: Élelmiszertudományok
Típus = Disszertáció
Cím:
Minőségmutató kialakítása élelmiszerek minőségének komplex mérésére
Létrehozó:
Takó Éva
Dátum:
1984
Téma:
04. Mezőgazdaság-tudományok
04.04. Mezőgazdasági biotechnológia
Nyelv:
magyar
magyar
Típus:
Disszertáció
NonPeerReviewed
Formátum:
application/pdf
Azonosító:
https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/6369/1/1984_tako_eva.pdf
Takó Éva Minőségmutató kialakítása élelmiszerek minőségének komplex mérésére. [Disszertáció] (Kéziratban)
Kapcsolat:
https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/6369/