Ugrás a tartalomhoz

Tejföl-imitátumok minőségének fogyasztói észlelése a termékek élelmiszer- és táplálkozástudományi értékelésének összehasonlításában

  • Metaadatok
Tartalom: https://phd.mater.uni-mate.hu/18/
Archívum: MATER PhD - Doktori Értekezések
Gyűjtemény: Status = Published
Subject = S Agriculture: S Agriculture (General)
Type = Thesis
Cím:
Tejföl-imitátumok minőségének fogyasztói észlelése a termékek élelmiszer- és táplálkozástudományi értékelésének összehasonlításában
Létrehozó:
Izsó, Tekla
Dátum:
2021-03-11
Téma:
S Agriculture (General)
Nyelv:
magyar
magyar
angol
Típus:
Thesis
NonPeerReviewed
Formátum:
text
text
text
Azonosító:
https://phd.mater.uni-mate.hu/18/1/izso_tekla_ertekezes_DOI.pdf
https://phd.mater.uni-mate.hu/18/2/izso_tekla_tezis_DOI.pdf
https://phd.mater.uni-mate.hu/18/3/izso_tekla_thesis_DOI.pdf
Izsó, Tekla (2021) Tejföl-imitátumok minőségének fogyasztói észlelése a termékek élelmiszer- és táplálkozástudományi értékelésének összehasonlításában. UNSPECIFIED thesis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem. DOI: 10.54598/000140.
Kapcsolat:
https://phd.mater.uni-mate.hu/18/