Ugrás a tartalomhoz

The use of bioactive compounds and high hydrostatic pressure in chicken meat preservation

  • Metaadatok
Tartalom: https://phd.mater.uni-mate.hu/21/
Archívum: MATER PhD - Doktori Értekezések
Gyűjtemény: Status = Published
Subject = S Agriculture: S Agriculture (General)
Type = Thesis
Cím:
The use of bioactive compounds and high hydrostatic pressure in chicken meat preservation
Létrehozó:
Hussein, Khabat Noori
Dátum:
2021-03-11
Téma:
S Agriculture (General)
Nyelv:
angol
angol
Típus:
Thesis
NonPeerReviewed
Formátum:
text
text
Azonosító:
https://phd.mater.uni-mate.hu/21/1/hussein_khabat_noori_ertekezes_DOI.pdf
https://phd.mater.uni-mate.hu/21/2/hussein_khabat_noori_thesis_DOI.pdf
Hussein, Khabat Noori (2021) The use of bioactive compounds and high hydrostatic pressure in chicken meat preservation. UNSPECIFIED thesis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem. DOI: 10.54598/000190.
Kapcsolat:
https://phd.mater.uni-mate.hu/21/