Ugrás a tartalomhoz
Repozitóriumi közös kereső
OJS/OCS közös kereső
Egyéb források
in English
|
magyarul
Betűméret:
Súgó
Kereső
Címlap
Keresés
Archívumok
Súgó
Bejelentkezés
Belépés
Jelszó
Regisztráció
Kapcsolat
MTA KIK
MTA SZTAKI DSD
Gyűjtemény: Témakör = Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Archívum:
Corvinus Doktori disszertációk archívum
Tárolt tételek száma:
116
Tételek
Nincs rendezés (gyors)
Legfrissebb legelöl
Név szerint rendezve
Szűkítés:
101
-
116
/
116
Szójatartalmú élelmiszerekben előforduló glifozát toleráns szója szennyezés és a szervezetbe kerülés kockázatának vizsgálata PCR módszerrel
Tartalom
|
Metaadatok
Ujhelyi, Gabriella
Takarmányok kémiai és mikrobiológiai vizsgálata, valamint olajmag préslisztek felhasználása élelmiszerfejlesztéshez = Chemical and microbiological investigation of feed materials, and utilization of oil seed cakes for food development
Tartalom
|
Metaadatok
Tarekné Tilistyák, Judit
Technológiai műveletek hatásai az egri bikavér élettanilag aktív vegyületeinek összetételére és érzékszervi tulajdonságaira = A review of the effect of wine technology procedures on the polyphenolic compounds and sensory analysis in red wines
Tartalom
|
Metaadatok
Balga, Irina
Tejsavbaktériumok és élelmiszer-eredetű romlás- és kórokozó baktériumok versengő kölcsönhatásának vizsgálata
Tartalom
|
Metaadatok
Szekér, Krisztina
Tejsavbaktériumok szelektálása romlást okozó élesztők szaporodásának gátlására
Tartalom
|
Metaadatok
Zalán, Zsolt
Tejsavó és szőlőmust feldolgozása komplex membrántechnikai eljárásokkal = Processing whey and grape must by complex membrane procedures
Tartalom
|
Metaadatok
Rektor, Attila
Tejsavó nano- és diaszűrésének vizsgálata = Investigation of nano- and diafiltration of whey
Tartalom
|
Metaadatok
Román, András
The food quality schemes of the European Union and their implications on the Hungarian market
Tartalom
|
Metaadatok
Jantyik, Lili
Tojáslevek kis hőmérsékletű hőkezelése = Low temperature heat treatment of liquid eggs
Tartalom
|
Metaadatok
Németh, Csaba
Tokaji aszú borok eredetvizsgálata szőlők és borok amin- és sav-összetétele alapján
Tartalom
|
Metaadatok
Kiss, Judit
Új technológiai lehetőségek alkoholszegény sörök előállítására
Tartalom
|
Metaadatok
Farkas, Gabriella
Új, rögzített β-glükozidáz enzimkészítmény előállítása és élelmiszeripari felhasználhatóságának vizsgálata = Production of new immobilized β-glucosidase and study on its food industrial applicability
Tartalom
|
Metaadatok
Radva, Dániel
Ultrahang alkalmazása húskészítmények minősítésében és gyártástechnológiájában
Tartalom
|
Metaadatok
Friedrich, László
Understanding stress adaptive response in Listeria monocytogenes
Tartalom
|
Metaadatok
Ágoston, Réka
Vitaminnal dúsított sörök előállítása és tanulmányozása
Tartalom
|
Metaadatok
Nagymáté, Emese
Zselatin alapú édesipari termék reológiájának jellemzése = Characterization of rheology of gelatin based confectionery product
Tartalom
|
Metaadatok
Csima, György
Nincs rendezés (gyors)
Legfrissebb legelöl
Név szerint rendezve
Szűkítés:
101
-
116
/
116