Ugrás a tartalomhoz
Repozitóriumi közös kereső
OJS/OCS közös kereső
Egyéb források
in English
|
magyarul
Betűméret:
Súgó
Kereső
Címlap
Keresés
Archívumok
Súgó
Bejelentkezés
Belépés
Jelszó
Regisztráció
Kapcsolat
MTA KIK
MTA SZTAKI DSD
Gyűjtemény: Témakör = Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Archívum:
Corvinus Doktori disszertációk archívum
Tárolt tételek száma:
116
Tételek
Nincs rendezés (gyors)
Legfrissebb legelöl
Név szerint rendezve
Szűkítés:
21
-
40
/
116
Aszúbogyók élesztő- és penészbiotájának tanulmányozása Tokaj-hegyalján
Tartalom
|
Metaadatok
Bene, Zsuzsanna
Az ásványi anyag tartalom tanulmányozása a sörgyártás műveleti lépései során
Tartalom
|
Metaadatok
Hegyesné Vecseri, Beáta
Az egri bikavér minőségfejlesztésének lehetőségei
Tartalom
|
Metaadatok
Gál, Lajos
Az élelmiszer mikrobiológia kiemelt szempontjai palackozott forrás- és ásványvíz gyártása során [védés előtt] = Highlighted aspects of food microbiology in the course of natural mineral water and spring water production
Tartalom
|
Metaadatok
Pap, Kata
Az élelmiszeripari adalékanyagok fogyasztói kockázat-észlelése = Consumer risk perception of food additives
Tartalom
|
Metaadatok
Szűcs, Viktória
Az eltarthatóság növelése étkezési paradicsomnál és korai burgonyánál [védés előtt] = Increasing the shelf-life of table tomato and early potato
Tartalom
|
Metaadatok
Emekandoko, Alphonse
Bab eredetű alfa-amiláz enzim inhibitorok, mint biológiailag aktív fehérjék vizsgálata = Investigation of common bean derived bioactive alpha-amylase inhibitors
Tartalom
|
Metaadatok
Maczó, Anita
Bifidobaktériumok izolálása, azonosítása, fiziológiai, biokémiai és funkcionális jellemzésük
Tartalom
|
Metaadatok
Mayer, Ágnes
Bioborok összetételének vizsgálata
Tartalom
|
Metaadatok
Nyitrainé Sárdy, Diána
Bogyós gyümölcslevek kíméletes sűrítésének vizsgálata [védés előtt] = Investigation of gentle concentration of berry juices
Tartalom
|
Metaadatok
Kozák, Áron
Borászati termékek alternatív hasznosítása membrántechnika segítségével
Tartalom
|
Metaadatok
Kiss, István
Cirkónium-aszkorbát hatása a búza csíranövény kémiai és biokémiai paramétereire
Tartalom
|
Metaadatok
Fodor, Marietta
Csatolt technikák fejlesztése és alkalmazása arzénmódosulatok meghatározására
Tartalom
|
Metaadatok
Schäffer, Richárd
Development of lc-ms methods for the analyses of selenium species of natural and of synthetic origin = LC-MS módszerek fejlesztése természetes és szerves szintézis eredetű szelénvegyületek azonosítására
Tartalom
|
Metaadatok
Egressy-Molnár, Orsolya
Dielektromos nedvességmérők kalibrációátvitelét befolyásoló tényezők = Factors affecting the calibration transfer of dielectric moisture meters
Tartalom
|
Metaadatok
Gillay, Zoltán
Effects of Supercritical Carbon Dioxide and Sub-critical Propane Extraction of Thyme and Cardamom on Chemical Composition, Antioxidant Capacity and Antimicrobial Properties (Kakukkfű és kardámom szuperkritikus széndioxid és szubkritikus propán extrakciójának hatása az oleoresin kémiai össztételére, antioxidáns kapacitására és antimikrobás tulajdonságára)
Tartalom
|
Metaadatok
Hamdan, Samer A. N.
Élelmi növények polifenolkészletének vizsgálata tömegspektrometriás módszerekkel = Mass spectrometric methods for the analysis of polyphenolic compounds in plant foods
Tartalom
|
Metaadatok
Szilvássy, Blanka
Élelmiszer-biztonsági szempontból jelentős baktériumok kimutatása, PCR-alapú molekuláris azonosítása és tipizálása
Tartalom
|
Metaadatok
Belák, Ágnes
Élelmiszerromálást okozó Yarrowia csoport biodiverzitása különböző élelmiszerekben = Biodiversity of food spoilage Yarrowia group in different kinds of food
Tartalom
|
Metaadatok
Nagy, Edina Szandra
Fagyasztott élelmiszer-emulziók stabilitásának vizsgálata = Investigation of the stability of frozen food emulsions
Tartalom
|
Metaadatok
Zeke, Ildikó
Nincs rendezés (gyors)
Legfrissebb legelöl
Név szerint rendezve
Szűkítés:
21
-
40
/
116