Ugrás a tartalomhoz
Repozitóriumi közös kereső
OJS/OCS közös kereső
Egyéb források
in English
|
magyarul
Betűméret:
Súgó
Kereső
Címlap
Keresés
Archívumok
Súgó
Bejelentkezés
Belépés
Jelszó
Regisztráció
Kapcsolat
MTA KIK
MTA SZTAKI DSD
Gyűjtemény: Témakör = Kémia
Archívum:
Corvinus Doktori disszertációk archívum
Tárolt tételek száma:
69
Tételek
Nincs rendezés (gyors)
Legfrissebb legelöl
Név szerint rendezve
Szűkítés:
41
-
60
/
69
Kékszőlő-feldolgozási technológiák elemzése a minőségi vörösborkészítés függvényében
Tartalom
|
Metaadatok
Pásti, György
Kén-anyagcserében sérült szelenát rezisztens. Schizosaccharomyces pombe mutánsok előállítása és vizsgálata
Tartalom
|
Metaadatok
Bánszky, Luca
Korai stop kodon által okozott RNS degradációs rendszer vizsgálata Vitis vinifera és Arabidopsis thaliana növényeknél = The nonsense-mediated decay pathway of Arabidopsis thaliana and Vitis vinifera studied by a new gene depletion-complementation assay
Tartalom
|
Metaadatok
Hangyáné Benkovics, Anna
Kútvizek huminsav- és arzénmentesítése
Tartalom
|
Metaadatok
Galambos, Ildikó
Lactobacillus casei által termelt xenobiotikumok azonosítása és a kajszi önmeddőségének vizsgálata metabolomikai ujjnyomatkészítés segítségével = Identification of xenobiotics produced by Lactobacillus casei and metabolic fingerprinting of self-incompatibility of apricot
Tartalom
|
Metaadatok
Lénárt, József
Levélrozsda illetve kadmium által indukált változások búza és árpa apoplaszt fehérjemintázatban = Leaf rust and cadmium-induced changes in the protein pattern of the apoplast of wheat and barley
Tartalom
|
Metaadatok
Pós, Veronika
Mérési eljárás kidolgozása és alkalmazása környezeti minták arzénspeciációs elemzésére
Tartalom
|
Metaadatok
Sörös, Csilla
Mikrobiális üzemanyagcella teljesítményének növelése = Improvement of electric power of microbial fuel cells
Tartalom
|
Metaadatok
Szöllősi, Attila
Mintaelőkészítési módszerek kidolgozása és referenciaanyagok előállítása módosulatanalitikai célokra
Tartalom
|
Metaadatok
Dernovics, Mihály
Módszer elektronikus nyelvvel végzett méréseknél fellépő zavaró hatások csökkentésére [védés előtt] = Method to decrease the disturbing effects occurring by the electronic tongue measurement
Tartalom
|
Metaadatok
Kovács, Zoltán
Módszerfejlesztés biodegradálhatónak jelölt csomagolóanyagok biológiai bonthatóságának vizsgálatára
Tartalom
|
Metaadatok
Száraz, Leonóra
Multikomponenses növényvédőszer-maradék meghatározás lehetőségei élelmiszerekből tömegspektrometriás módszerekkel = Possibilities of the determination of multicomponent pesticide residues in food by mass spectrometric techniques
Tartalom
|
Metaadatok
Kmellár, Béla
Nagy hatékonyságú mintabeviteli technikák alkalmazási lehetőségei nyomelemek speciációs analízisénél
Tartalom
|
Metaadatok
Stefánka, Zsolt
Nitritmennyiségek hatásának vizsgálata húskészítményekben = Effect of different nitrite-concentrations in meat products
Tartalom
|
Metaadatok
Zsarnóczay, Gabriella
Növényi eredetű zsiradékok hatása az állati eredetű zsírok fizikai tulajdonságaira = Effect of Vegetable Fats on the Physical Properties of Animal Fats
Tartalom
|
Metaadatok
Soós, Anita
Növényvédő szerek és azok bomlástermékeinek vizsgálat lehetőségei élelmiszerekben HPLC-(ESI+)MS technikákkal = Analysis of pesticides and their transformation products in food with LC-(ESI+)MS techniques
Tartalom
|
Metaadatok
Polgár, László
Polifenolok és származékaik feltérképezése hármaskvadrupól tömegspektrometriás módszerrel [védés előtt] = Profiling polyphenols and their derivates with triple quadrupole mass spectometry
Tartalom
|
Metaadatok
Rak, Gábor
Reverz hidrolízis és transzglikoziláció tanulmányozása oligoszacharidok szintézisére = Study of reverse hydrolysis and transglycosylation for production of oligosaccharides
Tartalom
|
Metaadatok
Styevkó, Gabriella
Separation of oil-in-water emulsion for environmental protection
Tartalom
|
Metaadatok
Hu, Xianguo
Studies on some carbohydrolases with nutrition potential
Tartalom
|
Metaadatok
Nguyen, Quang D.
Nincs rendezés (gyors)
Legfrissebb legelöl
Név szerint rendezve
Szűkítés:
41
-
60
/
69