Kereső
Bejelentkezés
Kapcsolat
Betűméret: Súgó
SPME-GC technika alkalmazása élelmiszer-technológiai kutatásokban |
Tartalom: | http://unipub.lib.uni-corvinus.hu/1931/ |
---|---|
Archívum: | Corvinus Kutatások |
Gyűjtemény: |
Status = Published
Subject = Food and biotechnology Type = Article |
Cím: |
SPME-GC technika alkalmazása élelmiszer-technológiai kutatásokban
|
Létrehozó: |
Dalmadi, István
Fail, József
Hitka, Géza
Balla, Csaba
|
Dátum: |
2011
|
Téma: |
Food and biotechnology
|
Tartalmi leírás: | |
Típus: |
Article
PeerReviewed
|
Formátum: |
application/pdf
|
Azonosító: |
Dalmadi, István and Fail, József and Hitka, Géza and Balla, Csaba (2011) SPME-GC technika alkalmazása élelmiszer-technológiai kutatásokban. Élelmiszervizsgálati Közlemények, 57 (2). pp. 99-110. ISSN 0422-9576
|
Kapcsolat: |