Ugrás a tartalomhoz

 

A fűszerpaprika őrlemények érzékelt és mért színjellemzői

  • Metaadatok
Tartalom: http://phd.lib.uni-corvinus.hu/21/
Archívum: Corvinus Doktori disszertációk archívum
Gyűjtemény: Állapot = Nem publikált
Témakör = Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Típus = Disszertáció
Cím:
A fűszerpaprika őrlemények érzékelt és mért színjellemzői
Létrehozó:
Hovorkáné Horváth, Zsuzsa
Dátum:
2007-05-14
Téma:
Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Típus:
Értekezés/disszertáció
NonPeerReviewed
Formátum:
application/pdf
Azonosító:
Hovorkáné Horváth, Zsuzsa (2007) A fűszerpaprika őrlemények érzékelt és mért színjellemzői. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
Kapcsolat: